Home


Selamat Datang Ke Ema Ixora Beauty Cosmetic. Yakin, Suci dan Berseri

fullset 

Ema Ixora Beauty Cosmetic adalah hasil daripada usaha, lebih 10 tahun pengalaman  pemilik  Ixora Beauty House di dalam bidang kecantikan. Berbekalkan azam yang kuat maka terlahirlah syarikat  Aerma Ixora Sales And Marketing yang merupakan nadi perniagaan  yang berasaskan kosmetik dan syarikat Ixora bakal memperluaskan perniagaan ini keseluruh Malaysia am nya.

Pemilihan Ema Ixora Beauty Cosmetic  sebagai nama  produk menggambarkan bertapa  besarnya harapan  pengasasnya iaitu Pn Aerma Binti Nizan agar produk ini  dapat menjadi produk pilihan utama pengguna. Fomula dan keberkesanan  produk Ema Ixora  Beauty Cosmetic amat dititik beratkan  di dalam penghasilannya.

Atas nama “ Yakin, Suci, Berseri”  Ema Ixora Beauty Cosmetic menggariskan 3 perkara utama di dalam memenuhi  citarasa dan  kepercayaan pengguna .Pengguna Ema Ixora Cosmetic seharusnya berasa yakin akan keberkesanan produk ini yang mana ia mampu mengatasi masalah jerawat yang serius dan pelbagai jenis masalah kulit wajah seperti jeragat ,kulit kusam dan tona kulit tak sekata. Ema Ixora Beauty Cosmetic di perbuat dari bahan-bahan semula jadi iaitu daripada ekstrak buah-buahan dan tidak mengandungi lemak haiwan atau bahan-bahan terlarang  dan yang tidak dibenarkan oleh hukum syarak.

set1

Selepas menggunakan produk Ema Ixora Beauty Cosmetic, pengguna akan memperolehi kulit wajah yang putih, bersih dan cerah berseri. Secara keseluruhannya, produk ini hanya memberikan yang terbaik kepada para pengguna dan mereka akan berpuas hati serta berterima kasih kepada Ema Ixora Beauty Cosmetic.

Semoga berkat dan keizinanNya , dapatlah kita bersama mewar-warkan tentang kebaikan dan keberkesanan produk ini agar ia dapat memberi faedah untuk kita  bersama,

“Tak kenal maka tak cinta “ nak tahu hasil pemakaian nya maka kenalah mencubanya sendiri…

READ MORE- Home
Related Posts with Thumbnails